Massage og kropsbehandlinger

Kosmetologskole og klinik holstebro
Forkæl dig selv med en god omgang massage eller kropsbehandling, hvor der er fokus på afslapning og velvære. Få musklerne gennemarbejdet, blodcirkulationen i gang og skil dig af med alle affaldsstoffer som har ophobet sig i kroppen.

Wellness kropsmassage
369,-

Varighed 85 min.

Forkæl dig selv med vores afslappende Wellness kropsmassage, som bl.a. sætter gang i blodcirkulationen, lymfesystemet og tarmsystemet. Giv slip på spændinger og nyd afbrækket fra hverdagens pligter. Her fokuseres der på at blødgøre muskulaturen, få udskilt affaldsstoffer og få kroppen ned i en afslappet tilstand.  Vores naturolier efterlader din hud fugtet og beroliget. HELE kroppen er i fokus! 

Rygmassage
110,-

Varighed 40 min.

Kobl af med en dybdegående rygmassage. Få løsnet spændingerne i nakke, skulder og lænd. Massagen øger blodcirkulationen i kroppen og giver dig en ny energi til at forsætte dagen med!  

Ansigtsmassage inkl. rens og afsluttende creme
99,-

Varighed 25 min.

Dit ansigt har 97 muskler, som konstant bliver brugt. Ansigtsmassage er med til at afspænde musklerne samt øge blodgennemstrømning og er derfor også med til mindske og forebygge rynker.

Skulder-, Nakke- og hovedbundsmassage
90,-

Varighed 30 min.

Er du træt, øm og spændt i nakkemusklerne? Så er denne massage den helt rigtige til dig! Få løsnet op og undgå hovedpinen! 

Hånd- og underarmsmassage
90,-

Varighed 25 min.

Hvad er skønnere end en lækker håndmassage? Vi giver dig en afslappende hånd- og underarmsmassage med en fugtgivende creme.

Fodmassage
90,-

Varighed 30 min.

Der er intet bedre end en dybdegående fodmassage efter en lang arbejdsuge! Genopret balancen i kroppen og et forøget velvære med denne behandling!