Lysterapi

Varighed 20 min.
Pris 149,-
Lysterapi m. hyaluronsyre og A eller C vitamin koncentrat 199,-

Kosmetologskole og klinik holstebro

Videnskabelige studier har vist at lys i forskellige farver har forskellige effekter på menneskers hud og sind. Når vi taler om farver, taler vi faktisk om lys med forskellige bølgelængder.
Lys er jo i princippet fotoner – altså energi – som absorberes af kroppen via receptorer i cellerne.

Lysterapi kan dermed stå alene som behandling, men kan også med fordel understøttelse og forstærkning af en behandling – typisk ansigtsbehandling.

Tidligere behandlede læger f.eks. akne med ultraviolet lys, men da den bølgelængde som UV-lys har, også kan give skader, bruger man nu blåt eller rødt eller en blanding. Både blåt og rødt lys kan reducere bakterier uden at skade huden.

Generelt kan man sige, at lysterapi er velegnet til hudforyngelse, anti-aging, reduktion af rynker og fine linjer, øger blodgennemstrømningen, fremmer heling af sår, lysner pigmentpletter, styrker hudens produktion af collagen og elastin, mindsker udvikling af akne, hæmmer melanin som danner pigmentpletter.

Oversigt over farver og hvad de behandler: 

Blåt lys: Reduktion af akne og psoriasis. God mod følsom og olieret hud. Har en beroligende virkning. Bruges evt. Retinol serum på huden under lysbehandling mod akne. 
Rødt lys: Sætter gang i produktionen af collagen og elastin, øger blodcirkulationen og har en opstrammende virkning. Bruges evt. Hyaluronsyre serum under lysbehandling.
Grønt lys: Modvirker hyperpigmentering, har anti-aging effekt, udglatter rynker og finje linjer, har helende effekt på sår. Endvidere skulle grønt have en positiv effekt på den spirituelle balance, mildne stress og virke afslappende.
Lilla lys: Virker som en kombination af rødt og blåt lys. Virker hæmmende på bakterier, anti-inflammatorisk, fremmer hudfornyelse. Mindsker porer.
Orange lys: Aktiverer metabolismen og cellefornyelse. Virker lysnende på pigment. Detox effekt på lymferne. Skulle have en positiv virkning på sindet.
Gult lys: Reduktion af rosacea, mindsker rødme, reducerer effekterne af solskadet hud. Styrker hudens evne til egenheling. Beroligende.
Turkis lys: Balancerer cellers energi og oliesekretion. Hjælper huden med at absorbere virkestoffer, anti-aging.

Kan kombineres med Ansigtsbehandlinger 

OBS Vær opmærksom på man til denne behandling IKKE skal have makeup på ellers tilføres et gebyr på 25,-