Lé Beauty Academy er en ny slags kosmetologuddannelse. Ikke blot en ordinær uddannelse, dem er der rigeligt af. Vi opstår fordi at vi tror på at en uddannelse som i høj grad er kendt for en materialistisk tilgang, også kan noget menneskeligt.
Det er vigtigt for os, at du som elev, har det godt og trives på vores uddannelse. Det er vigtigt for os, at du ikke føler dig som gratis arbejdskraft på vores praktikpladser.

Vi tilbyder en udvidet læge-eksamineret kosmetologuddannelse, hvor vi har særligt fokus på et højt og fagligt uddannelsesniveau. Undervisningen er en vekselvirkning mellem både teori og praksis. Den teoretiske del er en væsentlig forudsætning for at kunne blive en dygtig kosmetolog, der kan skræddersye de helt rigtige behandlinger og produkter.

Netop fordi vi vægter det faglige niveau, vil du som elev hos os, blive undervist af  læger, sygeplejersker og farmakologer i de teoretiske og videnskabelige fag. Derudover vil du være tilknyttet vores kosmetologundervisere, der har mere end 20 års erfaring indenfor branchen – både med undervisning men også med opstart af klinikker.

Hos Lé Beauty Academy vægter vi at vores elever er up-to date, hvorfor vi har samlet det hele i én uddannelse, så du ikke behøver at søge ekstra kurser i forbindelse med kosmetologfaget.

Formålet med vores kosmetologuddannelse er at være med til at højne kvaliteten på uddannelserne af kosmetologer og generelt være med til at højne det faglige niveau i hele branchen.

Mange af fagene på vores uddannelsessted er inspireret af sundhedsfaglige uddannelser såsom sygplejefaget og ernærings- og sundhedsuddannelsen.

Undervejs i dit uddannelsesforløb skal du også have faget i hænderne. Du skal lære at kommunikere med kunder, lave en god og grundig hudanalyse og udføre behagelige og resultatorienterede behandlinger. Derfor vil du i løbet af uddannelsen arbejde med kunder, og har en sikker praktikplads hos os.

Vi forventer også noget af dig – nemlig at du brænder for faget og har lyst til at lære og blive en af Danmarks bedste kosmetologer.

Igennem hele uddannelsen og under dit praktikforløb, kommer du som elev på Lè Beauty kosmetologskole, til at arbejde med professionelle og cosmeceutical produkter. Du kommer primært til at arbejde med to forskellige brands, der hver især har banebrydende resultater.

Vi optager elever januar, april og august. 

–  Hold starter op januar 2023 – 0 pladser tilbage

–  Hold  starter op april 2023 – 4 pladser tilbage

Pris: 90.000,-.

Du kan vælge at afdrage over 3, 6 eller 9 måneder. Du skal inden opstart indbetale opstartsgebyret på 4500,- samt første måneds rate.
Husk at søge legat, måske er du den heldige? 

Tages uddannelsen på fuldtid kommer undervisningen til at ligge på alle hverdag man-fre mellem 9-15.30, (kan dog variere ved kursus dage) og varer samlet 18 måneder.

For andre hold muligheder kontakt os venligst. 

Et uddrag af vores teoretiske og videnskabelige fag:

 • Anatomi og fysiologi
  → Hudens opbygning
  → Cellelære
  → Muskler
  → Organer
  → Knogler
  → Hårets opbygning
  → Neglens opbygning
  → Dermatologi
  → Mikrobiologi
  → Hudtyper og hudtilstande
 • Sygdomslære
  → Neglesygdomme
  → Hudsygdomme
  → Kontraindikationer
  → Hvornår går man til læge

  – Iværksætteri og ekstra kurser
  → 
  Business
  → Klinikdrift
  →virksomhedsøkonomi→  kundepsykologi
  → Kundeservice
  → salg og salgteknik
  → Etik
  →  Regnskab til opstart
  → mindfulness og stresshåndtering
  → Bæredygtighed

 • Fordybelsesarbejde
  → Den gode kundeservice
  → Konflikthåndtering
  →  Teoretiker (blufærdighed og tavshedspligt)
 • Andet
  → Ergonomi
  → Fysiologi
  → Kemi og produktlære
  →  Apparatur / elektroterapi / fysik
  → Økologi
  → Ernæring
  → Parabener
  → Produktmærkninger
  →Førstehjælp
  → HLR
  → Generel sundhed og holistisk syn (kost, ernæring og motion)
FØRSTE DEL 0. – 3. MÅNEDER
Kosmetologi og praktisk arbejde: Case-opgaver (skriftligt), kundebehandlinger; ansigtsbehandlinger – heri diamantslibning, microneedling, kropsmassage, Voks, lashlift, Browlamination på modeller, apparatlære, salg og kommunikation, kassesystemer, hudplejeskema
Teoretiske fag: Hudplejeteori, ergonomi, ernæring, anatomi, fysiologi, sygdomslære, mikrobiologi, kemi, salg og drift, vippe- og neglelære, hudpleje, mani- og pedicure, dermatologi,
ANDEN DEL 3. – 6. MÅNEDER
Kosmetologi og praktisk arbejde: Apparatlære, kundebehandlinger, kropsbehandlinger, multi-produktlære og salg, kliniskbeslutningstagen.
Tidligere fag fortsætter med tilføjelser og opbyggelse med praktisk håndtering af manicure, pedicure.
Teoretiske fag: Fysik, virksomhedsøkonomi,  klinikdrift og markedsføringsstrategier, søge viden udefra – kildekritik og forskning artikler, fortsættelse af anatomi, fysiologi, kemi, hudplejeteori fortsætter, begyndelse på bæredygtighed
TREDJE DEL 6. – 9. MÅNEDER
Kosmetologi og praktisk arbejde: Større skriftlig opgave, kundebehandlinger med specialer, kropsbehandlinger med specialer, vippe-extensions, elevøvelser i klinikdrift og ledelse – elever får ansvar til at afhjælpe leder eller underviser med opgaver og ugens klinikdrift.
Teoretiske fag: Ergonomi, bevægelsesapperatet, ernæring, dermatologi, hudpleje, anatomi, fysiologi
FJERDE DEL 9. – 12. MÅNEDER
Kosmetologi og praktisk arbejde: Repetition af forudgående praktisk arbejde, hjerte-lunge redning, Førstehjælpskursus, intensiv praktikforløb og oplæring i undervisningskompetencer
Teoretiske fag: Repetition, Afrunding på iværksætteri og business, makeup-teori,  anatomi og fysiologi og eksamensforberedelse, bæredygtighed, hjerte-lunge redning
Skriftlig   Større skriftlig eksamen med inddragelse af alt ovenstående teori

SIDSTE DEL 12. – 18. MÅNEDER

Lønnet praktikplads hos ekstern klinik eller spacenter

 De sidste to uger af 18. måned  Eleven eksamineres til de praktiske færdigheder fordelt over de to uger
Der tages forbehold for ændringer alt afhængig af hvilket hold, der startes på. Der tages forbehold for fejl og trykfejl

Vi vil gerne hjælpe unge og voksne videre i uddannelsessystemet og være med til at skabe arbejdspladser, derfor uddeler vi tre legater om året. Når du søger om et legat hos os, betaler du kun et opstarts gebyret, hvor vi som uddannelsessted sponsorerer resten.

Krav for ansøger:

 • Folkeskolens afgangseksamen el. tilsvarende med karakteren 2,0 i dansk og matematik eller relevant uddannelse eller kurser i kosmetologbranchen.
 • Motiveret ansøgning
  —> den skal begrunde, hvorfor du gerne vil optages på uddannelsen og fortælle om din baggrund, erfaringer og kvalifikationer samt hvilket hold, du ønsker at optages på. Motiveret ansøgning skal være én normalside.
 • CV samt billede.

Ovenstående skal indsendes samlet i én mail til info@lebeautyacademy.dk med emnet “Ansøgning om uddannelseslegat.”

Ønsker du at blive kontaktet omkring vores uddannelse?