fbpx

Lé Beauty Academy er en ny slags kosmetologuddannelse. Ikke blot en ordinær uddannelse, dem er der rigeligt af. Vi opstår fordi at vi tror på at en uddannelse som i høj grad er kendt for en materialistisk tilgang, også kan noget menneskeligt.
Det er vigtigt for os, at du som elev, har det godt og trives på vores uddannelse. Det er vigtigt for os, at du ikke føler dig som gratis arbejdskraft på vores praktikpladser.

Vi tilbyder en udvidet læge-eksamineret kosmetologuddannelse, hvor vi har særligt fokus på et højt og fagligt uddannelsesniveau. Undervisningen er en vekselvirkning mellem både teori og praksis. Den teoretiske del er en væsentlig forudsætning for at kunne imødekomme kundens behov samt skræddersy den helt rigtige behandling.

Netop fordi vi vægter det faglige niveau, vil du som elev hos os, blive undervist af en læge og en sygeplejerske i de teoretiske og videnskabelige fag. Derudover vil du være tilknyttet vores kosmetologunderviser, der har mere end 20 års erfaring indenfor branchen – både med undervisning men også med opstart af klinikker.
Ydermere tilbyder vi ekstra kurser, der normalt skal købes ved siden af, som en del af uddannelsen. Kontakt os for mere info.

Hos Lé Beauty Academy har du elevplads på selve skolen, og her har du den fordel, at du vil have del i indtægterne på skolen. Du har i forlængelse med din praktikplads også mulighed for at få et deltidsjob på skolen efter skoletimerne. Skriv dig på vores kontakt formular for at få tilsendt yderligere information omkring holdpriser samt undervisning.

Vi forventer dog også noget af dig – nemlig at du brænder for faget og har lyst til at lære og blive en af Danmarks bedste kosmetologer.

Igennem hele uddannelsen, kommer du som elev på Lè Beauty kosmetologskole, til at arbejde med professionelle og cosmeceutical produkter. Du kommer primært til at arbejde med to forskellige brands, der hver især har banebrydende resultater – hvor du og kunderne, især indenfor antiage produkterne, kan se en forskel allerede efter første behandling.

Vi optager elever januar, april og august. 

–  Hold starter op  Januar 2022

–  Hold  starter op august 2022

Pris: Slår du til nu kan du få hele uddannelsen til en samlet pris på blot 38.800,- hvoraf 4500,- er opstarts gebyr. Uddannelsens værdi, 80.000,-.

Du kan vælge at afdrage over 3, 6 eller 9 måneder. Du skal inden opstart indbetale opstartsgebyret på 4500,- samt første måneds rate

Tages uddannelsen på fuldtid kommer undervisningen til at ligge på alle hverdag man-fre mellem 9-15.30, (kan dog variere ved kursus dage) og varer samlet 18 måneder.

For andre hold muligheder kontakt os venligst. 

Et uddrag af vores teoretiske og videnskabelige fag:

 • Anatomi og fysiologi
  → Hudens opbygning
  → Cellelære
  → Muskler
  → Organer
  → Knogler
  → Hårets opbygning
  → Neglens opbygning
  → Dermatologi
  → Mikrobiologi
  → Hudtyper og hudtilstande
 • Sygdomslære
  → Neglesygdomme
  → Hudsygdomme
  → Kontraindikationer
  → Hvornår går man til læge

  – Iværksætteri og ekstra kurser
  → 
  Business
  → Klinikdrift
  →virksomhedsøkonomi→  kundepsykologi
  → Kundeservice
  → salg og salgteknik
  → Etik
  →  Regnskab til opstart
  → mindfulness

 • Fordybelsesarbejde
  → Den gode kundeservice
  → Konflikthåndtering
  →  Teoretiker (blufærdighed og tavshedspligt)
 • Andet
  → Ergonomi
  → Fysiologi
  → Kemi og produktlære
  →  Apparatur / elektroterapi / fysik
  → Økologi
  → Ernæring
  → Parabener
  → Produktmærkninger
  →Førstehjælp
  → HLR
  → Generel sundhed (kost, ernæring og motion)
FØRSTE DEL 0. – 3. MÅNEDER
Kosmetologi og praktisk arbejde: Case-opgaver (skriftligt), kundebehandlinger; ansigtsbehandlinger – heri diamantslibning, kropsmassage, Voks, lashlift, Browlamination, apparatlære, salg
Teoretiske fag: Ergonomi, Ernæring, Anatomi, fysiologi, sygdomslære, mikrobiologi, fysik, kemi, salg og drift, vippe- og neglelære, hudpleje, mani- og pedicure og make-up
ANDEN DEL 3. – 6. MÅNEDER
Kosmetologi og praktisk arbejde: Apparatlære, kundebehandlinger, kropsbehandlinger, multi-produktlære og salg, kliniskbeslutningstagen.
Tidligere fag fortsætter med tilføjelser og opbyggelse med praktisk håndtering af manicure, pedicure.
Teoretiske fag: Virksomhedsøkonomi med Start-up central, klinikdrift og markedsføringsstrategier, søge viden udefra – kildekritik og forskning artikler. Anatomi, fysiologi, kemi, fysik, hudplejeteori fortsætter,
TREDJE DEL 6. – 9. MÅNEDER
Kosmetologi og praktisk arbejde: Mini Bachelor i kosmetologi (større skriftlig opgave), kundebehandlinger med specialer, kropsbehandlinger med specialer, elevøvelser i klinikdrift og ledelse – elever får ansvar til at afhjælpe leder eller underviser med opgaver og ugens klinikdrift.
Teoretiske fag: Ergonomi, bevægelsesapperatet, ernæring, dermatologi, hudpleje, anatomi, fysiologi.
FJERDE DEL 9. – 12. MÅNEDER
Kosmetologi og praktisk arbejde: Dybdegående praktik, praktiske eksaminer efter færdigendt praktik, beståelse af praktik ved aflevering af skriftlig opgave
Teoretiske fag: Afrunding på iværksætteri og business. Plastikkirurgi og eksamensforberedelse.
Skriftlig og praktisk eksamen.

SIDSTE DEL 12. – 15. MÅNED

Førstehjælpskursus gennem ABCførstehjælp.
Forberedelse praktisk og skriftlige case til den endelige og afsluttende eksamen.

Vi vil gerne hjælpe unge og voksne videre i uddannelsessystemet og være med til at skabe arbejdspladser, derfor uddeler vi tre stipendier om året. Når du søger om et stipendium hos os, betaler du kun opstarts gebyret på 4500,-, hvor vi som uddannelsessted betaler resten.

Krav for ansøger:

 • Folkeskolens afgangseksamen el. tilsvarende med karakteren 2,0 i dansk og matematik eller relevant uddannelse eller kurser i kosmetologbranchen.
 • Motiveret ansøgning
  —> den skal begrunde, hvorfor du gerne vil optages på uddannelsen og fortælle om din baggrund, erfaringer og kvalifikationer samt hvilket hold, du ønsker at optages på. Motiveret ansøgning skal være én normalside.
 • CV samt billede.

Ovenstående skal indsendes samlet i én mail til info@lebeautyacademy.dk med emnet “ansøgning om uddannelsesstipendium.”

Ønsker du at blive kontaktet omkring vores uddannelse?