Om os

Hvem er vi?

Lé Beauty Academy kosmetologskole og klinik er privat ejet og drives af Sarah Abdel-Halim.
Uddannelsesniveauet på skolen er højt og målsætningen er, at de færdiguddannedes kvalifikationer gør dem i stand til at tage erhverv som kosmetolog eller drive klinik som selvstændig kosmetolog.

 Allerede tidligt i uddannelsesforløbet vil vores studerende være i stand til at yde en optimal kosmetologbehandling, som er tilpasset den enkelte kundens problemer og behov.
Gennem vores samarbejdspartnere byder vi vores elever et hav af diplomer i forskellige discipliner under hele uddannelsesforløbet. Det betyder, at vores elever vil være certificerede i forskellige discipliner allerede inden deres afsluttende eksamen som kosmetolog.

Skolen og klinikken er indrettet i toetagers 340 m² lyse lokaler i hjertet af Holstebro, og kun 10 minutters gang fra Banegårdspladsen.  Omgangstonen på vores uddannelsesinstitution og klinik er studievenlig, høflig og kundemindet.

Mød vores ansatte

Gry Lynggaard Pedersen

Underviser og supervisor

Gry er uddannet kosmetiker i 2007, og var den første i Danmark, der bestod med højeste karakter. Hun har arbejdet inden for branchen lige siden. Gry har senere videreuddannet sig til holistisk hudterapeut, som er en 3,5 år lang uddannelse. Derudover har Gry en baggrund som social og sundhedsassistent.

Gry elsker at udvikle og dygtiggøre sig, og har igennem årene arbejdet med mange hudplejemærker og behandlinger samt taget et hav af kurser inden for branchen – dette til stor gavn for skolens elever.

Gry er rolig, smilende, imødekommende og meget omhyggelig. Hun er dermed en erfaren og dygtig underviser samt behandler, som vil gøre sit for at få skolens elever godt igennem deres uddannelse som kosmetolog hos Lé Beauty Academy

Kosmetologskole og klinik holstebro

Lene Dyrvig Nielsen

Underviser og supervisor

Lene er uddannet kosmetolog og prof. Bach i ernæring og sundhed med mange års erfaringer fra hudpleje klinikker, spa steder, sundhedshuse og egne klinikker i vest Jylland. Lene har også formidlet og undervist i disse områder i flere år, og bliver benyttet som ekspert i diverse medier. I tillæg til det, har hun også arbejdet både foran og bagved kameraet, på tv programmer omhandlende hud og helse, samt skrevet en evidensbaseret bog ”KOSTmetologisk Ernæring – spis dig fri fra rynker, psoriasis og akne” – om bla. kostens betydning for anti-age og sund hud. Det er tydeligt at mærke Lenes kærlighed til både undervisning og læring, og hendes gode energi smitter af på både elever og kunder.
Faglighed, omhyggelighed og god kundepleje er nøgleordene for Lene, og hun vil gøre alt for, at nye uddannede kosmetologer fra Le Beauty Academy, vil blive anset som de bedste uddannet i Danmark.

Kosmetologskole og klinik holstebro

Tina Sjørslev

Gæsteunderviser og supervisor

Tina er uddannet materialist i Matas, hvorefter hun tog kosmetologuddannelsen i Odense, og blev uddannet i 1993. Tina har været med til at starte 4 klinikker op på Sjælland i Matas, og kom derefter til at starte Matas klinikken på Ryesgade i Aarhus. Tina har været sælger og underviser i mange år på forskellige kosmetologskoler. I 2013 fik hun det danske agentur af Neovita, og har siden bygget det op til, hvad det er i dag

Klinikassistent Marianne

Marianne M. Hestbæk

Supervisor og klinikassistent

Marianne er uddannet kosmetolog hos Inter Clinitique i Odense samtidig med hun også er uddannet Livsenergi terapeut med fokus på akupressur, cupping samt samtaleterapi. Marianne har over flere år været selvstændig, og har mere end 15 års erfaring i branchen.
Marianne har også arbejdet og tilegnet sig erfaring i Spa- og wellness verden.  Hun har sans for detaljer både inde for stil, mode og makeup!

Marie-Louise K. Tøtrup

Social og sundhedsassistent, underviser

Marie Louise blev i 2016 uddannet sundhedshjælper, hvorefter hun videreuddannede sig til social og sundhedsassistent. Marie Louise har arbejdet på både sygehus, plejehjem samt hjemmeplejen. Udover at være underviser hos Lé Beauty Academy arbejder hun også i socialpsykiatrien som sundhedsassistent.
Marie Louise underviser i bl.a. hygiejne, mikrobiologi, anatomi og fysiologi.

Kosmetologskole og klinik holstebro

Sarah Abdel-Halim

Direktør, supervisor og sygeplejestuderende

Sarah startede i 2017 på en kosmetologskole i Århus, som desværre har været en træls og ærgerlig oplevelse. Denne oplevelse skabte Lé Beauty Academy – målet og ønsket om et bedre uddannelsessystem indenfor kosmetologverden. Sarah har efterfølgende startet på det internationale akkreditering IEB i England, hvor hun har tilegnet sig en læge-eksamineret kosmetologtitel med speciale i salg og æstetik. Sarah er lige nu under uddannelse som sygeplejerske, og er færdig uddannet i 2023.

Kosmetologskole og klinik holstebro

Özge Bektas

Socialrådgiver, vejleder og tillidsrepræsentant

Özge er uddannet socialrådgiver og har flere års erfaring med arbejdet med mennesker. Hun har arbejdet med forskellige aldersgrupper, og er dygtig til at spotte ressourcer og udvikle på disse. Özge har studeret i udlandet, og har tilegnet sig erfaringer om forskellige samfunds dynamikker, kulturbevisthed samt relations dannelser. 
Ôzge er elevernes tillidsrepræsentant og er bl.a. også ansat til at hjælpe eleverne med at søge job efter færdigendt uddannelse. 

Kosmetologskole og klinik holstebro

Stefan Bajagilovic

Læge og underviser

Stefan har en Cand.med fra Aarhus Universitet, og har arbejdet i forskellige afdelinger. Stefan underviser i vores videnskabelige fag såsom anatomi og fysiologi, sygdomslære, kredsløbet, førstehjælp m.m. Han har tidligere arbejdet som privatunderviser, og har derfor god erfaring med at undervise.

Kosmetologskole og klinik holstebro

Sumeyye Sharifeh

Læge og underviser

Sumeyye blev færdiguddannet læge i 2017 fra Aarhus universitet og er aktuelt ansat på en lægeklinik. Sumeyye har en stor passion for dermatologi og hudpleje og underviser i disse fag på Lé Beauty Academy. Sumeyye har arbejdet i udlandet på forskellige skønhedsklinikker. Hendes mål er at blive færdiguddannet dermatolog indenfor nærmeste fremtid.  

Vi har derudover også samarbejde med forskellige brands og gæsteundervisere, der kommer og giver hel- eller flerdags kurser, en konsulent i faget salg og service (HHX pensum) og iværksætteri med Start-up Central. 

Vi tager forbehold for ændringer i personale, vi ikke kan nå at redigere/tilføje