Hårfjerning

Voks

Her kan du se vores store udvalg af voksbehandlinger.
Scroller du længere ned, har vi lavet et skriv om fordelene ved at vokse, og hvorfor det er bedre end almindelig barbering! 

Voks af lår inkl. bikinilinje
Varighed 40 min.

Pris 175,-

Voks af hele ben m. bikinilinje
Varighed 60 min.

Pris 275,-

Voks af hage, overlæbe, kinder, pande
Varighed 30 min.
Pris 95,-

Voks af underben inkl. knæ
Varighed 45 min.

Pris 175,-

Voks af hele ben

Varighed 50 min.

Pris 250,-

Voks af hage 
Varighed 15 min.

Pris 55,- 

Voks af overlæbe 
Varighed 15 min.

Pris 55,-

Voks af hage og overlæbe
Varighed 20 min.

Pris 85,- 

Voks af lår 
Varighed 30 min.

Pris 150,-

Voks af bikinilinje
Varighed 20 min.

Pris 85-,

Voks af hel ryg
Varighed 45 min.

Pris 200,-

Voks af halv ryg
Varighed 30 min.

Pris 100,-

Voks af hele arme 
Varighed 40 min.

Pris 175,-

Voks af armhule
Varighed 20 min.

Pris 85,-

Voks af næsebor 
Varighed 15 min.

Pris 60,-

Voks af halve arme 
Varighed 40 min.

Pris 110,-

Voks af bryn
Varighed 15 min.

Pris 50,-

Kosmetologskole og klinik holstebro
Kosmetologskole og klinik holstebro

Fordele ved at vokse? 


Er du også træt af at skulle barbere dig en gang om ugen? Så er vores voksbehandlinger helt sikkert noget for dig! 

Voksbehandling er en hårfjerningsmetode, som både er mere skånsomt for huden end barbering med en skraber, såvel som at det er langt mindre tidskrævende. Dette skyldes nemlig, at det tager længere tid for hårene om at gro tilbage efter en voksbehandling, da hårenes rødder hives med ud sammen med hårene, og som derfor tvinger hårsækkene til at genproducere helt nye hår. Dette har desuden også den effekt, at hvis du jævnligt bliver vokset, vil hårsækkene blive med “dovne”, og derved vil hårvæksten med tiden nedsættes på de behandlede områder. 

En voksbehandling holder i gennemsnit 4-6 uger, førend de fjernede hårene er groet ud til deres fulde længde. Mange vælger dog at blive vokset ca. hver 4 uge for at holde hårvæksten nede. På den måde får hårene altså ikke lov til at blive alt for lange inden den næste voksbehandling. 

Det kommer naturligvis også helt an på den enkelte persons hårvækst. Nogle mennesker vil opleve, at de har brug for at blive vokset oftere, da de har en hurtig hårvækst, imens andre sagtens kan vente flere uger, førend de igen får brug for en behandling. Er det første gang, du bliver vokset, skal du være opmærksom på, at det er normalt at hårene knækker og vokser ud lidt hurtigere.
Jo mere du vokser jo blødere og finere bliver hårene. Ved at vedligeholde en ca. 4 ugers voksrutine, vil du opleve at hårene bliver tyndere og finere samtidig med at hårene ikke længere kradser/stikker.

Det er altid en god idé at skrubbe huden inden dine voksbehandlinger. Det er faktisk en god idé at skrubbe 2-3 gange ugentligt, da det vil fjerne indgroede hår og døde hudceller, og det vil efterlade din hud blød og glat. Det gør det også meget lettere at vokse.