Dybderens / teenager behandling

Varighed 70 min. 
Pris 215,-

Afrens, toner, hudanalyse, enzym peel, frugtsyre, dybderens af hudorme og evt. bumser, desinficerende toner, plejende individuel maske, afsluttende creme, produkt- behandling- og hjemmeplejesvejledninger

Kosmetologskole og klinik holstebro

Denne dybderens / teenager behandling er til dig, der døjer med acne og hudorme, og som gerne vil opnå en pænere og renere hud. Her bruger vi tiden på dybderens og rense ud for hudorme og evt. bumser og acne. Vi kommer forskellige effektive og dybdegående masker på som bl.a. desinficerer, plejer og renser huden godt igennem. Vi bruger bl.a. vores frugtsyre, som du kan læse mere om under frugtsyrebehandling. Vi afslutter med en produkt og evt. behandlingsvejledning. Bemærk venligst at ved meget tør og sart hud ikke vil have mulighed for at rense alle hudorme i dybde i første behandling. Man kan efter dybderens og teenager behandlingen godt være lidt rød i 24 timer, hvorfor vi anbefaler en beroligende og frugtgivende maske med grønne og blå alger “Anti-redness mask” og vores anti-inflammatoriske  acne-roll on stick til overkommelige priser. 

Vi anbefaler at man får en dybderens behandling ca. en gang om måneden for at pleje, desinficere og reducere en evt. øget talgproduktionen i huden. 

Vær OBS på følgende:
  • Din kost har også indflydelse og en påvirkning på din hud.
  • Plej altid din hud med de rette produkter (evt. uden parfume) – både morgen og aften.
  • pil ikke i dine urenheder i ansigtet, da ar dannelse kan forekomme, overlad dette til os.
  •  Koldt vejr, menstruation (p-piller) og hormoner kan påvirke hudens tilstand negativt.

Anbefalede tillægskøb til denne behandling: 

Lysterapi

Diamantslibning

Book din næste tid allerede i dag!