Diamantslibning og microneedling + lysterapi

Afrens, diamantslibning, microneedling, kold tilpasset maske, lysterapi 20 min., afsluttende creme med høj SPF, afsluttende vejledning

Varighed 90 min
Pris 899,-

microneedling lysterapi

Behandlingen påbegyndes med diamantslibning, hvorefter huden renses og desinficeres inden microneedling + lysterapi behandlingen starter.

Microneedling er en effektiv ikke-kirurgisk behandling af huden, som skaber mikro læsioner i huden, der sætter gang i hudens reparationsmekanismer – nålene stimulerer hudens fibroblaster til at danne kollagen, som er den primære struktur i hudens bindevæv. Resultatet opnås naturligt under hudens helingsproces. Dette resulterer i en finere, glattere og opstrammet hud med et yngre udseende.

Under microneedling indsluses en naturlig hyaluronsyre opblandet med enten en retinol (A vitamin) eller C-vitamin koncentrat. Dette tages der stilling til under behandling alt efter din hudtype og tilstand. 

Vores microneedling behandling kombineres med lysterapi.

Videnskabelige studier har vist at lys i forskellige farver har forskellige effekter på menneskers hud og sind. Når vi taler om farver, taler vi faktisk om lys med forskellige bølgelængder. Lys er jo i princippet fotoner – altså energi – som absorberes af kroppen via receptorer i cellerne. Tidligere behandlede læger f.eks. akne med ultraviolet lys, men da den bølgelængde som UV-lys har, også kan give skader, bruger man nu blåt eller rødt eller en blanding. Både blåt og rødt lys kan reducere bakterier uden at skade huden.

Behandlingen kan med stor fordel kombineres med en diamantslibning. Læs om diamantslibing + microneedling og terapilys her.

Behandlingen har bl.a. følgende fordel:

  • Stimulerer effektivt dannelse af kollagen og elastin i huden
  • Skaber mikro kanaler i huden, hvor ovenstående serums kan indsluses. Dette lader produktet arbejde endnu dybere i huden, for endnu mere effektive resultater. 
  •  Anvendes til følgende hudproblemer: ar, grovporet hud, strækmærker, rynker, linjer og pigmentpletter mm. 
  • Øger blodgennemstrømningen
  • Lysterapi fremmer heling af sår

Du kan gå på arbejde allerede dagen efter behandling – dog med lidt rødme og evt. hævelse i de behandlede områder.

Det er vigtigt at du afholder dig fra at solbade de første par uger efter behandlingen. Derudover er det vigtigt at du de første 24-48 timer ikke træner pga. svedproduktionen, og at du er opmærksom på at vaske hænder ofte, da man tit kan røre sig i ansigtet. SPF 50 er et must!

OBS: Vær opmærksom på, at man til denne behandling IKKE skal have makeup på ellers tilføres et gebyr på 25,-

Læs mere om lysterapi her

Book din næste tid allerede i dag