Hvordan er vi bæredygtige?

En stor del af virksomheders klimaaftryk kommer fra de ressourcer –> råmaterialer og produkter, de forbruger. På Lé Beauty Academy reducerer vi mængden af energi ved at minimere og genbruge produkter og produktemballage. Vi går op i at alle vores produkter og brands er miljøvenlige og bæredygtige. Vi opfodrer alle kunder, der køber vores produkter til at aflevere produktemballagerne efter brug, da vi så kan sende dem tilbage til vores leverandør, som så genbruger dem i stedet for bruge ressourcer og energi på at producere nye. Vi har på skolen lavet et pantsystem, hvor kunder kan få 1 kr for hver emballage, de indleverer. Vi forsøger ihærdigt ikke at samarbejde med leverandører, der bruger plastik eller polystyren i produktemballagerne. Vi har i øvrigt en “genbrugsstation” for produktemballage på skolen for at motivere vores kunder og elever til at huske at indlevere tomme produktemballager.

Herudover forsøger vi at have alt vores pensum, studiebøger mm. online, så vi minimer udskrivning. Alle de studerendes opgaver bliver elektronisk sendt, for at reducere papirsild. Til nødvendig udskrivning bruger vi bæredygtigt papir. 

Vi har integreret bæredygtighed, FNs verdensmål og klima som en obligatorisk del af pensum og uddannelsen.  Alle vores elever skal lære hvad bæredygtighed er og hvorfor det er relevant. De skal have en bred viden omkring hvordan man selv kan være bæredygtig i sin profession samt hvordan man kan drive en bæredygtig virksomhed. 

Vi gør en stor indsats for at gøre vores virksomhed bæredygtig, hvorfor vi også er særlige opmærksomme på at uddanne vores medarbejdere i bæredygtighed og vores miljøpolitik. 

Vi forsøger også i bredest mulige omfang at skabe forbindelser til andre bæredygtige og miljø rigtige organisationer for at tale om hinandens grønne målsætninger og forhåbentlig inspirere hinanden med nye idéer og tiltag. 
 

2020 i più nuovi orologi svizzeri replica in vendita in orologireplica.is,Spedizione veloce, garanzia di rimborso.

Beste Replik einer Rolex, die jemals hergestellt wurde. Makellos präzise Schweizer Replika-Uhren, hergestellt in der Schweiz. KaufenReplica orologi Rolex ora con spedizione GRATUITA.