Ansigtsbehandling m. diamantslibning

Varighed 75 min. 
Pris 299,-

Afrens, hudanalyse, diamatslibning, dybderens, retning af bryn, massage, maske, serum, afsluttende cream, hjemmeplejes vejledning

diamantslibning

Med diamantslibning – også kaldt mikrodermabration – får huden en mere dybdegående eksfoliering, som fjerner dødehudceller, øger blodcirkulationen samt genskaber en glød og udstråling i huden. Ved en diamantslibning fjerner man skånsomt og smertefrit det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. herudover mindsker diamantslibning også rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.
Du skal være opmærksom på, at du godt kan risikere at blusse lidt op efter behandlingen. Er du i tvivl om en diamantslibning er noget for dig, så er der mulighed for at  kontakte vores professionelle og erfarne undervisere.

Behandlingen starter med dobbelt afrensning af huden. Derefter er huden klar til slibning (der slibes efter hudtype). Let dybderens af huden og derefter maske og afsluttende serum, øjencreme og creme efter hudtype. Serum og og creme massageres dybt ind i huden.

Se vores kurforløb pakker, og husk dit loyalitetskort!